DESIGNATELIERET

Mozartsvej 17, kld. | 2450 København SV

mail@designatelieret.dk

Linda + 45 22 87 01 03 eller Zita + 45 29 70 02 44

OM DESIGNATELIERET


Designatelieret er et nystartet værksted i Københavns Sydhavn, tæt på Mozarts plads.


Atelieret er arbejdsplads for designvirksomhederne artG v/Zita Gustafsen og De-sign v/Linda Rønning Robert.

Der er knyttet et stort netværk af fagfolk med meget forskellige kompetencer til Atelieret.

VORES HJERTER BANKER FOR SYDHAVNEN

Vi arbejder aktivt på at skabe netværk på tværs af de gamle og nye byområder i Sydhavnen. Vi bestræber os på, at vores virke som grafiske designere afspejler og bidrager til mangfoldigheden i Sydhavnen. Med kunstneriske og kulturelle aktiviteter ønsker vi at inspirere til kreativitet, virkelyst og fællesskab.


FORMIDLING

Et af Designatelierets vigtigste formål er at formidle og udvikle viden om- og kunnen i grafisk design, kunst og fordybelse.

Midlet er kurser, workshops, fyraften-events og foredrag.


GRAFISK DESIGN – VISUEL KOMMUNIKATION – GRAFIC ART

Vi er veluddannede og har en bred erfaring indenfor den grafiske branche – både håndværksmæssigt, akademisk og kunstnerisk.

Vi hjælper fx nye iværksættere i gang med deres grafiske profil, forbereder unge, der vil søge ind på designskolerne, og klæder sydhavnerne i t-shirts med Designatelierets prints. Fra vores galleri kan du erhverve grafiske print og stencil art til din væg.


SAMARBEJDE

Uanset om du er kunde i atelieret, butikken, gæst i galleriet, deltager i workshops eller på kurser, så lægger vi vægt på et samarbejde, der tillader os at blive begejstrede, involverede og inspirerede til at producere arbejde, der er originalt, fortryllende og måske oven i købet går ud over dine forventninger.


PENGE SKAL DER TIL

Designatelierets er ikke en pengemaskine, men økono-mien skal hænge sammen.

Vi bestræber os på at holde priserne så lave som muligt, så de fleste kan være med.


WORKSHOPS

Ind imellem inviterer Designatelieret til workshops, hvor vi fx arbejder kreativt udfra et overordnet tema.


FYRAFTEN EVENTS

Designatelieret er jævnligt vært for gratis events – en slags åbent hus, hvor vi fx holder et oplæg om kreativitet, fordybelse eller nudging.


BELIGGENHED

Designatelieret ligger på Mozartsvej 17, kld. i Københavns Sydhavn, som er et gammelt arbejderkvar-ter under byfornyelsesudvikling og stor forandring.

Buslinierne 3A og 10 går lige til døren og bus 4A og 14 holder på Mozarts Plads  (OBS: Busomlægninger i fbm. Metrobyggeriet). Sjælør Station ligger 5 min. gang fra atelieret, og om nogle år kører metroen til Mozarts plads.


LOKALERNE

Designatelieret holder til i nogle kælderlokaler, der er nænsomt istandsat, som er inspirerende og igangsættende. Der er gratis og velfungerende WiFi.


Designatelieret

Mozartsvej 17 kld. A, 2450 København SV


Linda Rønning Robert

+ 45 22 87 01 03 Mail@designatelieret.dk


Zita Gustafsen

+ 45 29 70 02 44 info@artg.dk

Copyright @ All Rights Reserved